AMERIKAI
"Homework Help Live Free"
Tamás Gáspár Miklós

Azt mondja Semjén Zsolt a királyi tv “Ma Reggel” című műsorában, hogy azért csinálnak “magyar regisztert”, hogy a világ minden részén élő magyarokat el tudják érni “perszonálisan”, bárhol él a világban, Alaszkától a Tűzföldig. Azért, mert ez lehetővé teszi “az egyetemes magyarság mozgósítását a magyar ügy mellett”. Tehát ha a magyar közösséget a világ bármely részén sérelem, bántás vagy támadás éri, akkor “az egész magyarság mozgósítható”.

A politikus erre azt hozza fel példának (a műsor 5. percénél hangzik el), hogy a “szlovák nyelvtörvény esetén jól jött volna, ha egy világméretű mozgósítást tudunk csinálni”. Ez tényleg jó lett volna. Mi ugyan aláírtunk mindenféle petíciót, tiltakoztunk ez ellen a barbár törvény ellen, mindent megtettünk, hogy ezt a szemétséget elutasítsuk, persze nem mentünk vele semmire.

A helyzet most azonban világos.

Ha az egyébként törvényesen (az ottani zemberek akaratából) megválasztott szlovák kormány hoz egy, a történelem szemétdombjára való, teljességgel antidemokratikus törvényt, akkor a világ minden részén élő magyarok fogjanak össze ez ellen. Dicséretes. Reméljük, nagyobb nemzetközi visszhanggal, legközelebb sikerrel járunk. Jobban világossá tehetjük azt is, hogy mi Szlovákia népeit szeretjük, főleg persze a magyarokat, de a kormányát elítéljük, mert ilyen szemét törvényt hoznak. Tehát nem a nép ellen szólunk, dehogyis!

Na, de mi van akkor, ha a magyarok által megválasztott kormány hoz hasonlóan szemét, magyarellenes, antidemokratikus, vagy netalán kisebbségellenes törvényeket, mint a médiatörvény, vagy az új tákolmány, vagy az egyháztörvény?  Mert, mondjuk én nem látom, hogy – például – a magyar egyházi törvény mivel demokratikusabb, vagy mennyivel toleránsabb a kisebbségekkel szemben, mint a borzalmas szlovák nyelvtörvény.

Ja, tudom, ha a magyar kormány csinál bármit, akkor a kinti magyarok – a nem magyarokról már ne is beszéljünk – kussoljanak, mert az mégse megy, hogy egy távolban élő pofázik bele egy, a zemberek felhatalmazása szerint cselekvő, szuverén kormány tetteibe és vonja kétségbe annak demokratikus voltát. Igaz, ezek – hitvány módon – a kormány elleni kritikának álcázzák tettüket, de nyilvánvaló, ez a magyar nép ellen irányul. Tehát az ilyen csak rossz hírét kelti hazánknak a nagyvilágban, így kárt okoz a magyar népnek, ami természetesen elítélendő.

Tehát a magyar nép világméretű összefogással lázonghat minden hülye kormány ellen, kivéve a magyart.

Bárki ártson a magyar népnek, összefogunk ellene – kivéve a magyar kormányt.

Semjén, a zemberek nulla (i.e. zéró, nada, nuku, semmi, nyicsevo) százalékának az elsöprő többségével miniszterelnök-helyettesi tisztségbe juttatott politikus szerint a kormányunk az “egyetemes magyarság mozgósítását akarja a magyar ügy mellett”, a “világ bármely részén”. Tehát az nyilvánvaló, ha magyar kormány dönti diktatúrába és nyomorba a magyar népet, ha magyar kormány lopja szét az országot, ha magyar kormány hazudik reggel, délben, este, ha magyar kormány szédíti hülyeségeivel a népet és a világot, az nem magyar ügy.

A “világ bármely része” meg mindent magában foglal, kivéve Magyarországot.

Eddig a szívünknek hittünk, és hazánkat, Magyarországot a világ közepének tekintettük.  Most meg kiderül, hogy egy fekete lyuk.

Az írás a Vélemény rovatban jelent meg, az ottani hozzászólások itt olvashatók: Hozzászólások(78)

5 Comments

5 Reader’s Comments

  1. A kiváló cikkeknek sok helyen és sokszor meg kellene jelenni a “sulykolás végett is. :)

  2. Peter Black

    Sajnos tényleg egy fekete lyuk! Sok sok sötét emberrel, ezért van ennek az elmebajosnak 2/3-a.

  3. Fürtös1954

    Semjén fejében van a fekete lyuk, de akkora, hogy a szájában fáklyaként világít a NEGRO cukorka.

  4. Van meg lejjebbb?Mi jöhet meg?A NEGRO cukorka tenyleg találo.

  5. Sajnos jöhet rosszabb, például, ha majd a regisztrált magyarokat mozgósítják, hogy lehetetlenné tegyék az amerikai népszava megjelenését és ezt el is érik.

Írja meg véleményét!

 

Legnépszerűbb címkék